21.11.2019
Жоден вегетаріанець не залишиться голодним на нашій кухні!
Ну хоча б сьогодні, коли під керівництвом завзятого Олега Баженова ми готуємо для вас «Палак панір».
Незвичайний, смачний, ситний і легкий у приготуванні з технікою від КОНЦЕПТ ТИ) рецепт.
Проте досить гострий!
Сир Панір | 200-400 гр |
Вода | 100 гр |
Шпинат | 600 гр |
Помідор | 1 шт |
Імбир тертий | 1 ч.л. |
Часник (не обов’язково) | 3 зубчики |
Цибуля ріпчаста | 1 шт |
Перець чилі зелений | 1-2 шт |
Перець чилі сушений (не обов’язково) | 1/2 ч.л. |
Насіння коріандру | 1/2 ч.л. |
Зіра (кумін) | 1/2 ч.л. |
Гірчиця чорна | 1 ч.л. |
Асафетида (не обов’язково) | 1 щіпка |
Гарам масала | 1 ч.л. |
Куркума | 1 ч.л. |
Кардамон | 3 шт |
Кінза | 1 пучок |
Масло ДХІ | 50 гр |
Йогурт | 100-200 гр |
Сіль | за смаком |