Шпинат «Палак панір»

21.11.2019

Жоден вегетаріанець не залишиться голодним на нашій кухні!
Ну хоча б сьогодні, коли під керівництвом завзятого Олега Баженова ми готуємо для вас «Палак панір».
Незвичайний, смачний, ситний і легкий у приготуванні з технікою від КОНЦЕПТ ТИ) рецепт.
Проте досить гострий!

Інгредієнти

Для страви:

Сир Панір 200-400 гр
Вода 100 гр
Шпинат 600 гр
Помідор 1 шт
Імбир тертий 1 ч.л.
Часник (не обов’язково) 3 зубчики
Цибуля ріпчаста 1 шт
Перець чилі зелений 1-2 шт
Перець чилі сушений (не обов’язково) 1/2 ч.л.
Насіння коріандру 1/2 ч.л.
Зіра (кумін) 1/2 ч.л.
Гірчиця чорна 1 ч.л.
Асафетида (не обов’язково) 1 щіпка
Гарам масала 1 ч.л.
Куркума 1 ч.л.
Кардамон 3 шт
Кінза 1 пучок
Масло ДХІ 50 гр
Йогурт 100-200 гр
Сіль за смаком

Спробуєте?

Замовити проект
Спланувати кухню on-line
Memory: 47.23MB | MySQL:103 | 0,706sec
Подарунок
Кулінарний майстер клас від шеф-повара на дому
Введіть Ваші данні, щоб залишити заявку
* Подарунок діє, тільки якщо Ви вносите аванс купуючи кухню на протязі 30 днів, як залишили заявку.
Дякуємо!
Заявка відправлена