Концепт ТИ > Кулінаріум > Шпинат «Палак панір»

Шпинат «Палак панір»

21.11.2019

Жоден вегетаріанець не залишиться голодним на нашій кухні!
Ну хоча б сьогодні, коли під керівництвом завзятого Олега Баженова ми готуємо для вас «Палак панір».
Незвичайний, смачний, ситний і легкий у приготуванні з технікою від КОНЦЕПТ ТИ) рецепт.
Проте досить гострий!

Інгредієнти

Для страви:

Сир Панір200-400 гр
Вода100 гр
Шпинат600 гр
Помідор1 шт
Імбир тертий1 ч.л.
Часник (не обов’язково)3 зубчики
Цибуля ріпчаста1 шт
Перець чилі зелений1-2 шт
Перець чилі сушений (не обов’язково)1/2 ч.л.
Насіння коріандру1/2 ч.л.
Зіра (кумін)1/2 ч.л.
Гірчиця чорна1 ч.л.
Асафетида (не обов’язково)1 щіпка
Гарам масала1 ч.л.
Куркума1 ч.л.
Кардамон3 шт
Кінза1 пучок
Масло ДХІ50 гр
Йогурт100-200 гр
Сільза смаком

Спробуєте?

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.42MB | MySQL:149 | 0,255sec