Материнський соус Еспаньйол

06.12.2019

Справжні гурмани знають секрет успіху досконалої страви – це соус!

У Франції, наприклад, справу створення соусів вважають справжнім мистецтвом. А ми в КОНЦЕПТ ТИ) прагнемо відкрити талант до нього в кожному!

Тому просто зараз запускаємо цикл відео, в яких Олег Баженов навчить усіх тонкощів приготування найпопулярніших соусів світу.

Починаємо з базового й одного з найскладніших за рецептурою — Еспаньйол, який є основою до багатьох смачних та вишуканих соусів.

Вмикайте наш відео-урок, сміливо беріться до справи й насолоджуйтесь смаком.

Інгредиєнти

Для страви:

Масло вершкове 100 гр
Борошно 100 гр
М’ясний (коричневий) бульйон 1,5 л
Томатна паста 40 гр
Бекон 50 гр
Цибуля ріпчаста 50 гр
Морква 50 гр
Часник 1 зубчик
Стебло селери 50 гр
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Букет Гарні 1 шт

Для м’ясного (коричневого) бульйону:

Яловича гомілка 1 кг
Морква 150 гр
Цибуля ріпчаста 150 гр
Стебло селери (не обов’язково) 150 гр
Світлий яловичий бульйон або вода 2,5 л
Букет Гарні 1 шт

Для букету Гарні:

Лавровий лист 2 шт
Листя чебрецю 2 гілочки
Листя петрушки 2 гілочки

Дочірні соуси:

1. Бургиньон
2. Маршан де Вин
3. Шаркутье
4. Берсі
5. Роберт
6. Ліонез
7. Шассер або мисливський
8. Грибний соус
9. Мадейра соус
10. Портвейн соус

Дочерние соусы

Замовити проект
Получить подарок
Memory: 47.25MB | MySQL:105 | 0,718sec
Подарунок
Кулінарний майстер клас від шеф-повара на дому
Введіть Ваші данні, щоб залишити заявку
* Подарунок діє, тільки якщо Ви вносите аванс купуючи кухню на протязі 30 днів, як залишили заявку.
Дякуємо!
Заявка відправлена