21.11.2019
Жоден вегетаріанець не залишиться голодним на нашій кухні!
Ну хоча б сьогодні, коли під керівництвом завзятого Олега Баженова ми готуємо для вас «Палак панір».
Незвичайний, смачний, ситний і легкий у приготуванні з технікою від КОНЦЕПТ ТИ) рецепт.
Проте досить гострий!
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/t7cfUBJZetw” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/1″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Сир Панір | 200-400 гр |
Вода | 100 гр |
Шпинат | 600 гр |
Помідор | 1 шт |
Імбир тертий | 1 ч.л. |
Часник (не обов’язково) | 3 зубчики |
Цибуля ріпчаста | 1 шт |
Перець чилі зелений | 1-2 шт |
Перець чилі сушений (не обов’язково) | 1/2 ч.л. |
Насіння коріандру | 1/2 ч.л. |
Зіра (кумін) | 1/2 ч.л. |
Гірчиця чорна | 1 ч.л. |
Асафетида (не обов’язково) | 1 щіпка |
Гарам масала | 1 ч.л. |
Куркума | 1 ч.л. |
Кардамон | 3 шт |
Кінза | 1 пучок |
Масло ДХІ | 50 гр |
Йогурт | 100-200 гр |
Сіль | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]