Концепт ТИ > Кулінаріум > Шпинат «Палак панір»

Шпинат «Палак панір»

21.11.2019

Жоден вегетаріанець не залишиться голодним на нашій кухні!
Ну хоча б сьогодні, коли під керівництвом завзятого Олега Баженова ми готуємо для вас «Палак панір».
Незвичайний, смачний, ситний і легкий у приготуванні з технікою від КОНЦЕПТ ТИ) рецепт.
Проте досить гострий!
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/t7cfUBJZetw” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Інгредієнти

[su_row class=””]

Для страви:

[su_column size=”1/1″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Сир Панір 200-400 гр
Вода 100 гр
Шпинат 600 гр
Помідор 1 шт
Імбир тертий 1 ч.л.
Часник (не обов’язково) 3 зубчики
Цибуля ріпчаста 1 шт
Перець чилі зелений 1-2 шт
Перець чилі сушений (не обов’язково) 1/2 ч.л.
Насіння коріандру 1/2 ч.л.
Зіра (кумін) 1/2 ч.л.
Гірчиця чорна 1 ч.л.
Асафетида (не обов’язково) 1 щіпка
Гарам масала 1 ч.л.
Куркума 1 ч.л.
Кардамон 3 шт
Кінза 1 пучок
Масло ДХІ 50 гр
Йогурт 100-200 гр
Сіль за смаком

[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]

Спробуєте?

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.32MB | MySQL:166 | 0,347sec