Концепт ТИ > Кулінаріум > Смажена локшина «Чоу мейн»

Смажена локшина «Чоу мейн»

25.10.2019

«Хочеться чогось китайського!» — ситуація, яка рано чи пізно трапляється з кожним.
Саме на такі випадки тримайте рецепт від Foodies academy.
Доступні інгредієнти, 18 хвилин часу, ситно й умамі — усе це про китайську страву «Чоу мейн» у інтерпретації Олега Баженова.

Ингредиенты

Для страви:

Яєчна локшина200 гр
Куряча грудка100 гр
Біла цибуля (не обов’язково)1/2 шт
Зелена цибуля2 пера
Капуста бок чой (або пекінськая)1 чашка
Моркова1 шт
Солодкий перець1 шт
Паростки сої (маш)1 чашка
Часник (не обов’язково)2 зубчики
Імбир (не обов’язково)2 см
Масло рослинне4 ст.л.

Для маринаду:

Світлий соєвий соус1 ст.л.
Кунжутне масло2 ч.л.
Сода1/3 ч.л.
Цукор1/2 ч.л

Для соусу:

Устричний соус1/2 ст.л.
Темний соєвий соус1/2 ст.л.
Світлий соєвий соус1/2 ст.л.
Рибний соус (не обов’язково)1 ч.л.
Цукор1 ч.л.

Детальніше — у відео, а зручніше — з технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.64MB | MySQL:152 | 0,517sec