Курка гунбао або «кунг пао»

27.09.2019

Хочеться гостренького, щоб зігрітися восени?
Швидше готуйте інгредієнти для курки Гунбао від Академії гурме!

Ця сичуанська страва має декілька менш гострих варіацій, але ми пропонуємо не відходити від класики!
Ведучий Олег Баженов розповість, у чому маринувати курку та який інгредієнт помякшить її.
А також розкаже, в чому різниця приготування курки у WOG та на звичайній сковорідці.

Бонус — лайфхак, як чистити імбир чайною ложкою та куди його додавати!

Інгредиєнти

Для страви:

Куряча грудка 500 гр
Арахіс 50 гр
Часник 2 зубчики
Імбир 2 см
Зелена цибуля 1 пучок
Сушений перець чилі за смаком
Сичуанський перець горошком 1 ч.л.
Сода (не обов’язково) 1/3 ч.л.
Масло рослинне 4 ст.л.

Для маринаду:

Темний соєвий соус 1 ст.л.
Світлий соєвий соус 1 ст.л.
Рисове вино Шаоксін 1 ст.л.
Кукурудзяний крохмаль 1 ст.л.
Сіль 1 щіпка

Для соусу:

Вода (не обов’язково) 100 мл
Рисовий оцет (чорний) 1 ст.л.
Темний соєвий соус 1 ст.л.
Світлий соєвий соус 1 ст.л.
Крохмаль кукурудзяний 1/2 ст.л.
Цукор 1 ст.л.
Сіль 1 щіпка

Зробіть яскраві смаки традицією на власній кухні від КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проект
Memory: 61.75MB | MySQL:101 | 0,863sec