Концепт ТИ > Кулінаріум > Курка гунбао або «кунг пао»

Курка гунбао або «кунг пао»

27.09.2019

Хочеться гостренького, щоб зігрітися восени?
Швидше готуйте інгредієнти для курки Гунбао від Академії гурме!

Ця сичуанська страва має декілька менш гострих варіацій, але ми пропонуємо не відходити від класики!
Ведучий Олег Баженов розповість, у чому маринувати курку та який інгредієнт помякшить її.
А також розкаже, в чому різниця приготування курки у WOG та на звичайній сковорідці.

Бонус — лайфхак, як чистити імбир чайною ложкою та куди його додавати!

Інгредиєнти

Для страви:

Куряча грудка500 гр
Арахіс50 гр
Часник2 зубчики
Імбир2 см
Зелена цибуля1 пучок
Сушений перець чиліза смаком
Сичуанський перець горошком1 ч.л.
Сода (не обов’язково)1/3 ч.л.
Масло рослинне4 ст.л.

Для маринаду:

Темний соєвий соус1 ст.л.
Світлий соєвий соус1 ст.л.
Рисове вино Шаоксін1 ст.л.
Кукурудзяний крохмаль1 ст.л.
Сіль1 щіпка

Для соусу:

Вода (не обов’язково)100 мл
Рисовий оцет (чорний)1 ст.л.
Темний соєвий соус1 ст.л.
Світлий соєвий соус1 ст.л.
Крохмаль кукурудзяний1/2 ст.л.
Цукор1 ст.л.
Сіль1 щіпка

Зробіть яскраві смаки традицією на власній кухні від КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.66MB | MySQL:152 | 0,444sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152