Картопляні кульки з сиром

16.08.2019

Випадково відварили забагато картоплі?
Швидко створіть гарячу закуску із тягучим сиром!
Ведучий Foodies Academy — Олег Баженов (Oleg Bazhenov) поділиться правилами особливої термічної обробки. Вона має японське походження, але португальську назву!
А ще, розповість про правильний кляр та температуру олії.
Гаряча та хрустка закуска чудово підходить до вечорів з друзями!
А у вас є секретні рецепти з картоплею?

Інгредиенти

Для страви:

Картопляне пюре 500 гр
Сир Моцарелла 50 гр
Ковбаска Чоризо (не обов’язково) 50 гр
5 (7) спецій 1/2 ч.л.
Сухарі панко 100 гр
Білий перець за смаком
Сіль за смаком
Масло для фритюра 1 л

Для темпурного масла (кляр):

Борошно пшеничне 100 гр
Борошно кукурудзяне 100 гр
Кукурудзяний крохмаль 50 гр
Розпушувач для тіста 10 гр
Яйце куряче 1 шт
Крижана газована вода 200 мл
Білий перець за смаком
Сіль за смаком

Зробіть яскраві смаки традицією на власній кухні від КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проект
Memory: 61.76MB | MySQL:101 | 1,004sec