Концепт ТИ > Кулінаріум > Картопляні кульки з сиром

Картопляні кульки з сиром

16.08.2019

Випадково відварили забагато картоплі?
Швидко створіть гарячу закуску із тягучим сиром!
Ведучий Foodies Academy — Олег Баженов (Oleg Bazhenov) поділиться правилами особливої термічної обробки. Вона має японське походження, але португальську назву!
А ще, розповість про правильний кляр та температуру олії.
Гаряча та хрустка закуска чудово підходить до вечорів з друзями!
А у вас є секретні рецепти з картоплею?

Інгредиенти

Для страви:

Картопляне пюре500 гр
Сир Моцарелла50 гр
Ковбаска Чоризо (не обов’язково)50 гр
5 (7) спецій1/2 ч.л.
Сухарі панко100 гр
Білий перецьза смаком
Сільза смаком
Масло для фритюра1 л

Для темпурного масла (кляр):

Борошно пшеничне100 гр
Борошно кукурудзяне100 гр
Кукурудзяний крохмаль50 гр
Розпушувач для тіста10 гр
Яйце куряче1 шт
Крижана газована вода200 мл
Білий перецьза смаком
Сільза смаком

Зробіть яскраві смаки традицією на власній кухні від КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.64MB | MySQL:152 | 0,484sec