16.08.2019
Випадково відварили забагато картоплі?
Швидко створіть гарячу закуску із тягучим сиром!
Ведучий Foodies Academy — Олег Баженов (Oleg Bazhenov) поділиться правилами особливої термічної обробки. Вона має японське походження, але португальську назву!
А ще, розповість про правильний кляр та температуру олії.
Гаряча та хрустка закуска чудово підходить до вечорів з друзями!
А у вас є секретні рецепти з картоплею?
Картопляне пюре | 500 гр |
Сир Моцарелла | 50 гр |
Ковбаска Чоризо (не обов’язково) | 50 гр |
5 (7) спецій | 1/2 ч.л. |
Сухарі панко | 100 гр |
Білий перець | за смаком |
Сіль | за смаком |
Масло для фритюра | 1 л |
Борошно пшеничне | 100 гр |
Борошно кукурудзяне | 100 гр |
Кукурудзяний крохмаль | 50 гр |
Розпушувач для тіста | 10 гр |
Яйце куряче | 1 шт |
Крижана газована вода | 200 мл |
Білий перець | за смаком |
Сіль | за смаком |