Концепт ТИ > Кулінаріум > Смажена локшина «Чоу мейн»

Смажена локшина «Чоу мейн»

25.10.2019

«Хочеться чогось китайського!» — ситуація, яка рано чи пізно трапляється з кожним.
Саме на такі випадки тримайте рецепт від Foodies academy.
Доступні інгредієнти, 18 хвилин часу, ситно й умамі — усе це про китайську страву «Чоу мейн» у інтерпретації Олега Баженова.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/sinifEnTbqE” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Ингредиенты

[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для страви:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Яєчна локшина 200 гр
Куряча грудка 100 гр
Біла цибуля (не обов’язково) 1/2 шт
Зелена цибуля 2 пера
Капуста бок чой (або пекінськая) 1 чашка
Моркова 1 шт
Солодкий перець 1 шт
Паростки сої (маш) 1 чашка
Часник (не обов’язково) 2 зубчики
Імбир (не обов’язково) 2 см
Масло рослинне 4 ст.л.

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для маринаду:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Світлий соєвий соус 1 ст.л.
Кунжутне масло 2 ч.л.
Сода 1/3 ч.л.
Цукор 1/2 ч.л

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для соусу:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Устричний соус 1/2 ст.л.
Темний соєвий соус 1/2 ст.л.
Світлий соєвий соус 1/2 ст.л.
Рибний соус (не обов’язково) 1 ч.л.
Цукор 1 ч.л.

[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]

Детальніше — у відео, а зручніше — з технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.34MB | MySQL:166 | 0,329sec