25.10.2019
«Хочеться чогось китайського!» — ситуація, яка рано чи пізно трапляється з кожним.
Саме на такі випадки тримайте рецепт від Foodies academy.
Доступні інгредієнти, 18 хвилин часу, ситно й умамі — усе це про китайську страву «Чоу мейн» у інтерпретації Олега Баженова.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/sinifEnTbqE” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Яєчна локшина | 200 гр |
Куряча грудка | 100 гр |
Біла цибуля (не обов’язково) | 1/2 шт |
Зелена цибуля | 2 пера |
Капуста бок чой (або пекінськая) | 1 чашка |
Моркова | 1 шт |
Солодкий перець | 1 шт |
Паростки сої (маш) | 1 чашка |
Часник (не обов’язково) | 2 зубчики |
Імбир (не обов’язково) | 2 см |
Масло рослинне | 4 ст.л. |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Світлий соєвий соус | 1 ст.л. |
Кунжутне масло | 2 ч.л. |
Сода | 1/3 ч.л. |
Цукор | 1/2 ч.л |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Устричний соус | 1/2 ст.л. |
Темний соєвий соус | 1/2 ст.л. |
Світлий соєвий соус | 1/2 ст.л. |
Рибний соус (не обов’язково) | 1 ч.л. |
Цукор | 1 ч.л. |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]