Концепт ТИ > Кулінаріум > Паста “Фетуччіні Альфредо”

Паста “Фетуччіні Альфредо”

23.05.2019

Влаштуйте сієсту зі стравою тижня від «Академії гурме» — “фетуччіні Альфредо”!

За яких обставин Альфредо ді Леліо вигадав культову пасту?
Історію, почуту від самої онуки автора, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).

Усього два інгредієнти зроблять соус ніжним, а пасту — невагомою на смак.
Тож ця страва швидко стане вашою фірмовою!

Інгредиєнти

Для страви:

Паста Феттучінне200 гр

Для соуса:

Масло вершкове 82%100 гр
Молодий сир Парміджано – Реджано, тертий100 гр
Сільза смаком

Час італійської перерви на кухні від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.64MB | MySQL:152 | 0,362sec