16.05.2019
А ви знали, що окрошка може бути японською стравою?
Так, якщо додати до неї секретні інгредієнти від «Академії гурме»!
Ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov) розповість, якими інструментами можна тонко нарізати овочі, скільки хвилин потрібно варити яйця для презентації в стилі рамен та коли окрошка буде найсмачнішою.
А ще, розкриє власні таємниці, що зроблять смак окрошки по-східному пікантним.
Сироватка | 1,5 л |
Відварний язик | 400 гр |
Огірок свіжий | 2 шт |
Редис | 15 шт |
Зелений горошок | 1 склянка |
Яйце куряче | 5 шт |
Картопля | 4 шт |
Сметана | 100 гр |
Цибуля зелена | 1 пучок |
Кріп | 1 пучок |
Перець чилі | за смаком |
Гірчиця (не обов’язково) | за смаком |
Васабі | 50 гр |
Рибний соус | 3 ст.л. |
Лимонний сік | за смаком |