Концепт ТИ > Кулінаріум > Окрошка з васабі

Окрошка з васабі

16.05.2019

А ви знали, що окрошка може бути японською стравою?
Так, якщо додати до неї секретні інгредієнти від «Академії гурме»!

Ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov) розповість, якими інструментами можна тонко нарізати овочі, скільки хвилин потрібно варити яйця для презентації в стилі рамен та коли окрошка буде найсмачнішою.
А ще, розкриє власні таємниці, що зроблять смак окрошки по-східному пікантним.

Інгредиєнти

Для страви:

Сироватка1,5 л
Відварний язик400 гр
Огірок свіжий2 шт
Редис15 шт
Зелений горошок1 склянка
Яйце куряче5 шт
Картопля4 шт
Сметана100 гр
Цибуля зелена1 пучок
Кріп1 пучок
Перець чиліза смаком
Гірчиця (не обов’язково)за смаком
Васабі50 гр
Рибний соус3 ст.л.
Лимонний сікза смаком

Переосмислюйте класику з салонами КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.64MB | MySQL:152 | 0,482sec