Концепт ТИ > Кулінаріум > Японські пельмені Гьодза

Японські пельмені Гьодза

09.05.2019

Завжди думали, що смажені пельмені — найсмачніший секрет дитинства?
Виявляється, це знакова японська страва, яку ми приготуємо сьогодні з «Академією гурме»!

Гьодза — пельмені для поціновувачів тонкого тіста, солодкувато-пряного смаку та хрусткої скоринки.
Вони можуть бути як основною стравою, так і закускою або гарніром.

Як зробити смак автентичним, а «спідничку» гедза ідеальною, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).
А приємний бонус — лайфхак, як не розсипати борошно по всій кухні під час приготування!

Інгредиєнти

Для тіста:

Борошно400 гр
Вода гаряча200 мл
Крохмаль кукурудзяний (не обов’язково)75 гр
Сіль3 щіпки

Для начінки:

Капуста пекінська, дуже дрібно нарізана250 гр
Фарш свинячий500 гр
Зелена цибуля50 гр
Часник, дрібно нарізаний3 зубчики
Корінь імбиру, дрібно нарізаний1 ч.л.

Для маринаду:

Цукор1 ч.л.
Крохмаль1 ст.л.
Саке1 ст.л.
Соєвий соус1 ст.л.
Кунжутне масло1 ч.л.
Рисовий оцет1 ч.л.
Чорний перець мелений (не обов’язково)за смаком
Сільза смаком

Розкрийте таємниці Азії з технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.42MB | MySQL:149 | 0,240sec