Гьодза

09.05.2019

Завжди думали, що смажені пельмені — найсмачніший секрет дитинства?
Виявляється, це знакова японська страва, яку ми приготуємо сьогодні з «Академією гурме»!

Гьодза — пельмені для поціновувачів тонкого тіста, солодкувато-пряного смаку та хрусткої скоринки.
Вони можуть бути як основною стравою, так і закускою або гарніром.

Як зробити смак автентичним, а «спідничку» гедза ідеальною, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).
А приємний бонус — лайфхак, як не розсипати борошно по всій кухні під час приготування!

Інгредиєнти

Для тіста:

Борошно 400 гр
Вода гаряча 200 мл
Крохмаль кукурудзяний (не обов’язково) 75 гр
Сіль 3 щіпки

Для начінки:

Капуста пекінська, дуже дрібно нарізана 250 гр
Фарш свинячий 500 гр
Зелена цибуля 50 гр
Часник, дрібно нарізаний 3 зубчики
Корінь імбиру, дрібно нарізаний 1 ч.л.

Для маринаду:

Цукор 1 ч.л.
Крохмаль 1 ст.л.
Саке 1 ст.л.
Соєвий соус 1 ст.л.
Кунжутне масло 1 ч.л.
Рисовий оцет 1 ч.л.
Чорний перець мелений (не обов’язково) за смаком
Сіль за смаком

Розкрийте таємниці Азії з технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проект
Memory: 61.22MB | MySQL:102 | 0,981sec