23.05.2019
Влаштуйте сієсту зі стравою тижня від «Академії гурме» — “фетуччіні Альфредо”!
За яких обставин Альфредо ді Леліо вигадав культову пасту?
Історію, почуту від самої онуки автора, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).
Усього два інгредієнти зроблять соус ніжним, а пасту — невагомою на смак.
Тож ця страва швидко стане вашою фірмовою!
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/WxFASjEYZxY?list=PL81oC43RbbAq3Q2kxfjvCXPopyzz-_Xv3″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Паста Феттучінне | 200 гр |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Масло вершкове 82% | 100 гр |
Молодий сир Парміджано – Реджано, тертий | 100 гр |
Сіль | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]