Концепт ТИ > Кулінаріум > Паста “Фетуччіні Альфредо”

Паста “Фетуччіні Альфредо”

23.05.2019

Влаштуйте сієсту зі стравою тижня від «Академії гурме» — “фетуччіні Альфредо”!

За яких обставин Альфредо ді Леліо вигадав культову пасту?
Історію, почуту від самої онуки автора, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).

Усього два інгредієнти зроблять соус ніжним, а пасту — невагомою на смак.
Тож ця страва швидко стане вашою фірмовою!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/WxFASjEYZxY?list=PL81oC43RbbAq3Q2kxfjvCXPopyzz-_Xv3″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Інгредиєнти

[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Для страви:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Паста Феттучінне 200 гр

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Для соуса:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Масло вершкове 82% 100 гр
Молодий сир Парміджано – Реджано, тертий 100 гр
Сіль за смаком

[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]

Час італійської перерви на кухні від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.34MB | MySQL:166 | 0,336sec