Концепт ТИ > Кулінаріум > Окрошка з васабі

Окрошка з васабі

16.05.2019

А ви знали, що окрошка може бути японською стравою?
Так, якщо додати до неї секретні інгредієнти від «Академії гурме»!

Ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov) розповість, якими інструментами можна тонко нарізати овочі, скільки хвилин потрібно варити яйця для презентації в стилі рамен та коли окрошка буде найсмачнішою.
А ще, розкриє власні таємниці, що зроблять смак окрошки по-східному пікантним.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/jIgweCiiqZ4?list=PL81oC43RbbAq3Q2kxfjvCXPopyzz-_Xv3″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Інгредиєнти

[su_row class=””]

Для страви:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Сироватка 1,5 л
Відварний язик 400 гр
Огірок свіжий 2 шт
Редис 15 шт
Зелений горошок 1 склянка
Яйце куряче 5 шт
Картопля 4 шт
Сметана 100 гр
Цибуля зелена 1 пучок
Кріп 1 пучок
Перець чилі за смаком
Гірчиця (не обов’язково) за смаком
Васабі 50 гр
Рибний соус 3 ст.л.
Лимонний сік за смаком

[/su_table]
[/su_row]

Переосмислюйте класику з салонами КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.32MB | MySQL:163 | 0,310sec