06.12.2019
Справжні гурмани знають секрет успіху досконалої страви – це соус!
У Франції, наприклад, справу створення соусів вважають справжнім мистецтвом. А ми в КОНЦЕПТ ТИ) прагнемо відкрити талант до нього в кожному!
Тому просто зараз запускаємо цикл відео, в яких Олег Баженов навчить усіх тонкощів приготування найпопулярніших соусів світу.
Починаємо з базового й одного з найскладніших за рецептурою — Еспаньйол, який є основою до багатьох смачних та вишуканих соусів.
Вмикайте наш відео-урок, сміливо беріться до справи й насолоджуйтесь смаком.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/e1p3W2wpvmQ” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
| Масло вершкове | 100 гр |
| Борошно | 100 гр |
| М’ясний (коричневий) бульйон | 1,5 л |
| Томатна паста | 40 гр |
| Бекон | 50 гр |
| Цибуля ріпчаста | 50 гр |
| Морква | 50 гр |
| Часник | 1 зубчик |
| Стебло селери | 50 гр |
| Перець чорний мелений | за смаком |
| Сіль | за смаком |
| Букет Гарні | 1 шт |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
| Яловича гомілка | 1 кг |
| Морква | 150 гр |
| Цибуля ріпчаста | 150 гр |
| Стебло селери (не обов’язково) | 150 гр |
| Світлий яловичий бульйон або вода | 2,5 л |
| Букет Гарні | 1 шт |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
| Лавровий лист | 2 шт |
| Листя чебрецю | 2 гілочки |
| Листя петрушки | 2 гілочки |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/5″ center=”no” class=””]
1. Бургиньон
2. Маршан де Вин
3. Шаркутье
4. Берсі
5. Роберт
6. Ліонез
7. Шассер або мисливський
8. Грибний соус
9. Мадейра соус
10. Портвейн соус
[/su_column]
[su_column size=”4/5″ center=”no” class=””]

[/su_column]
[/su_row]