Концепт ТИ > Кулінаріум > Картопляні кульки з сиром

Картопляні кульки з сиром

16.08.2019

Випадково відварили забагато картоплі?
Швидко створіть гарячу закуску із тягучим сиром!
Ведучий Foodies Academy — Олег Баженов (Oleg Bazhenov) поділиться правилами особливої термічної обробки. Вона має японське походження, але португальську назву!
А ще, розповість про правильний кляр та температуру олії.
Гаряча та хрустка закуска чудово підходить до вечорів з друзями!
А у вас є секретні рецепти з картоплею?
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/nC3dHyTiiE8″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Інгредиенти

[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Для страви:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Картопляне пюре 500 гр
Сир Моцарелла 50 гр
Ковбаска Чоризо (не обов’язково) 50 гр
5 (7) спецій 1/2 ч.л.
Сухарі панко 100 гр
Білий перець за смаком
Сіль за смаком
Масло для фритюра 1 л

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Для темпурного масла (кляр):

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Борошно пшеничне 100 гр
Борошно кукурудзяне 100 гр
Кукурудзяний крохмаль 50 гр
Розпушувач для тіста 10 гр
Яйце куряче 1 шт
Крижана газована вода 200 мл
Білий перець за смаком
Сіль за смаком

[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]

Зробіть яскраві смаки традицією на власній кухні від КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.31MB | MySQL:166 | 0,364sec