16.08.2019
Випадково відварили забагато картоплі?
Швидко створіть гарячу закуску із тягучим сиром!
Ведучий Foodies Academy — Олег Баженов (Oleg Bazhenov) поділиться правилами особливої термічної обробки. Вона має японське походження, але португальську назву!
А ще, розповість про правильний кляр та температуру олії.
Гаряча та хрустка закуска чудово підходить до вечорів з друзями!
А у вас є секретні рецепти з картоплею?
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/nC3dHyTiiE8″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Картопляне пюре | 500 гр |
Сир Моцарелла | 50 гр |
Ковбаска Чоризо (не обов’язково) | 50 гр |
5 (7) спецій | 1/2 ч.л. |
Сухарі панко | 100 гр |
Білий перець | за смаком |
Сіль | за смаком |
Масло для фритюра | 1 л |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Борошно пшеничне | 100 гр |
Борошно кукурудзяне | 100 гр |
Кукурудзяний крохмаль | 50 гр |
Розпушувач для тіста | 10 гр |
Яйце куряче | 1 шт |
Крижана газована вода | 200 мл |
Білий перець | за смаком |
Сіль | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]