Концепт ТИ > Кулінаріум > Грецька Мусака

Грецька Мусака

08.11.2019

Готувати традиційні страви різних країн – як вам такий концепт подорожей, поки всі так загружені роботою?
От ми, наприклад, в компанії Олега Баженова сьогодні відвідаємо Грецію. Бо їстимемо мусаку!
Хочете приєднатися? Тоді дивіться наше відео, наливайте келих червоного й повільно та з задоволенням у ритмі сиртакі опановуйте рецепт смачної страви.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/IHMMCb-48Hg” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Інгредієнти

[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для страви:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Баклажан 1 кг
Картопля 500 гр
Сир Гравьера, Кефалотірі або Пармезан тертий 200 гр
Сухарі панірувальні 3 ст.л.
Оливкова олія 2 ст.л.
Чебрець сушений 1 ст.л.
Сіль за смаком

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для м’ясної начинки:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Фарш з баранини 1 кг
Оливкова олія 1 ст.л.
Вино червоне сухе 1/2 склянки
Цибуля ріпчаста 1 шт
Часник, дрібно нарізаний 1 шт
Петрушка, дрібно нарізана (не обов’язково) 2 ст.л.
Бланшовані помідори 400 гр
Цукор 1 ч.л.
Паличка кориці 1 шт
Мускатний горіх мелений 1/4 ч.л.
Перець духмяний горошком 4 шт
Чорний перець мелений за смаком
Сіль за смаком

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для соусу Бешамель:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Вершкове масло 200 гр
Борошно пшеничне 200 гр
Мускатний горіх мелений 1/4 ч.л.
Сир Гравьера, Кефалотірі або Пармезан тертий 100 гр
Молоко 1/2 л
Сіль 1/2 ч.л.

[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]

Побувай в Греції з технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.32MB | MySQL:166 | 0,321sec