08.11.2019
Готувати традиційні страви різних країн – як вам такий концепт подорожей, поки всі так загружені роботою?
От ми, наприклад, в компанії Олега Баженова сьогодні відвідаємо Грецію. Бо їстимемо мусаку!
Хочете приєднатися? Тоді дивіться наше відео, наливайте келих червоного й повільно та з задоволенням у ритмі сиртакі опановуйте рецепт смачної страви.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/IHMMCb-48Hg” width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Баклажан | 1 кг |
Картопля | 500 гр |
Сир Гравьера, Кефалотірі або Пармезан тертий | 200 гр |
Сухарі панірувальні | 3 ст.л. |
Оливкова олія | 2 ст.л. |
Чебрець сушений | 1 ст.л. |
Сіль | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Фарш з баранини | 1 кг |
Оливкова олія | 1 ст.л. |
Вино червоне сухе | 1/2 склянки |
Цибуля ріпчаста | 1 шт |
Часник, дрібно нарізаний | 1 шт |
Петрушка, дрібно нарізана (не обов’язково) | 2 ст.л. |
Бланшовані помідори | 400 гр |
Цукор | 1 ч.л. |
Паличка кориці | 1 шт |
Мускатний горіх мелений | 1/4 ч.л. |
Перець духмяний горошком | 4 шт |
Чорний перець мелений | за смаком |
Сіль | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Вершкове масло | 200 гр |
Борошно пшеничне | 200 гр |
Мускатний горіх мелений | 1/4 ч.л. |
Сир Гравьера, Кефалотірі або Пармезан тертий | 100 гр |
Молоко | 1/2 л |
Сіль | 1/2 ч.л. |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]