25.04.2019
Інколи здається, що до появи авокадо смачних сніданків не існувало, згодні?
В новому випуску «Академії гурме» — мексиканська варіація яєчні з авокадо.
Найважливіше — обрати стиглий авокадо, а як це зробити, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov). І покаже, як за 15 хвилин приготувати поживну страву та порадувати новим фото своїх друзів в Iнстаграм.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/H4d-VaEVZgc?list=PL81oC43RbbAq3Q2kxfjvCXPopyzz-_Xv3″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Яйце куряче | 2 шт |
Авокадо стиглий | 1 шт |
Сік лайма | 1 ч.л. |
Перець чорний мелений | 1 щіпка |
Сіль морська | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Кайєнський перець | 1 щіпка |
Бальзамічний оцет | за смаком |
Цибуля ріпчаста | 1 слайс |
Листя базиліка або Мікрогрін | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]