Концепт ТИ > Кулінаріум > Японські пельмені Гьодза

Японські пельмені Гьодза

09.05.2019

Завжди думали, що смажені пельмені — найсмачніший секрет дитинства?
Виявляється, це знакова японська страва, яку ми приготуємо сьогодні з «Академією гурме»!

Гьодза — пельмені для поціновувачів тонкого тіста, солодкувато-пряного смаку та хрусткої скоринки.
Вони можуть бути як основною стравою, так і закускою або гарніром.

Як зробити смак автентичним, а «спідничку» гедза ідеальною, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).
А приємний бонус — лайфхак, як не розсипати борошно по всій кухні під час приготування!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/oCRklpdDXYc?list=PL81oC43RbbAq3Q2kxfjvCXPopyzz-_Xv3″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]

Інгредиєнти

[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для тіста:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Борошно 400 гр
Вода гаряча 200 мл
Крохмаль кукурудзяний (не обов’язково) 75 гр
Сіль 3 щіпки

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для начінки:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Капуста пекінська, дуже дрібно нарізана 250 гр
Фарш свинячий 500 гр
Зелена цибуля 50 гр
Часник, дрібно нарізаний 3 зубчики
Корінь імбиру, дрібно нарізаний 1 ч.л.

[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Для маринаду:

[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]

Цукор 1 ч.л.
Крохмаль 1 ст.л.
Саке 1 ст.л.
Соєвий соус 1 ст.л.
Кунжутне масло 1 ч.л.
Рисовий оцет 1 ч.л.
Чорний перець мелений (не обов’язково) за смаком
Сіль за смаком

[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]

Розкрийте таємниці Азії з технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 15.33MB | MySQL:163 | 0,339sec