09.05.2019
Завжди думали, що смажені пельмені — найсмачніший секрет дитинства?
Виявляється, це знакова японська страва, яку ми приготуємо сьогодні з «Академією гурме»!
Гьодза — пельмені для поціновувачів тонкого тіста, солодкувато-пряного смаку та хрусткої скоринки.
Вони можуть бути як основною стравою, так і закускою або гарніром.
Як зробити смак автентичним, а «спідничку» гедза ідеальною, розповість ведучий Олег Баженов (Oleg Bazhenov).
А приємний бонус — лайфхак, як не розсипати борошно по всій кухні під час приготування!
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/oCRklpdDXYc?list=PL81oC43RbbAq3Q2kxfjvCXPopyzz-_Xv3″ width=”1920″ height=”980″ responsive=”yes” autoplay=”no” mute=”no” title=”” class=””]
[su_row class=””]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Борошно | 400 гр |
Вода гаряча | 200 мл |
Крохмаль кукурудзяний (не обов’язково) | 75 гр |
Сіль | 3 щіпки |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Капуста пекінська, дуже дрібно нарізана | 250 гр |
Фарш свинячий | 500 гр |
Зелена цибуля | 50 гр |
Часник, дрібно нарізаний | 3 зубчики |
Корінь імбиру, дрібно нарізаний | 1 ч.л. |
[/su_table]
[/su_column]
[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]
[su_table responsive=”no” alternate=”yes” fixed=”no” class=””]
Цукор | 1 ч.л. |
Крохмаль | 1 ст.л. |
Саке | 1 ст.л. |
Соєвий соус | 1 ст.л. |
Кунжутне масло | 1 ч.л. |
Рисовий оцет | 1 ч.л. |
Чорний перець мелений (не обов’язково) | за смаком |
Сіль | за смаком |
[/su_table]
[/su_column]
[/su_row]