КУХНІ

10

З’явившийся наприкінці ХIХ століття в Саксонської глибинці сімейний бізнес з виробництва черепиці, в 1908 році радикально змінив свій профіль і почав виробляти кухонні буфети. Після Першої Світової війни Sachsenkuechen вже щодня випускали близько 15 кухонь – буфетів і з такими показниками швидко вибилися в лідери світового кухонного виробництва. Друга Світова зупинила цей стрімкий зліт і до того ж зруйнувала Саксонію більше за інших німецьких земель. За кілька років Sachsenkuechen повністю відновили своє виробництво і відкрили професійну школу з підготовки фахівців для нього. Що ж, в цю пору виникли багато з відомих сьогодні кухонних брендів, які прославили німецька якість і технології. Але ставку на ергономіку Sachsenkuechen зробили одними з перших.

Робота на кухні тоді приносить задоволення, а не втому, якщо кухонні меблі відповідають індивідуальним потребам / показниками організму. Найчастіше в родині хтось один клопочеться на кухні більше і довше за інших домашніх. Ось на його параметри і орієнтуються при плануванні кухні. Висоти робочої поверхні, шаф і пеналів більшості кухонних виробників сьогодні приведені до тілесних характеристик середньостатистичної людини, і навіть надають можливість шляхом індивідуального комбінування висот цоколя і корпусів отримувати оптимальну «робочу» висоту. Більше того, принципи ергономічної організації простору, які були закладені Корбюзьє і школою Баухаус, до певного моменту освоїли всі німецькі та інші європейські кухонні виробники.

Sachsenkuechen на відміну від інших вирішила «відточувати» ергономічні характеристики своїх кухонь до тих пір, поки не стане лідером … І в 2013 році Sachsenk?chen представили унікальну систему підйомного цоколя ERGOmatic, за яку була присуджена премія Plus X Award відразу в декількох категоріях: “Innovation” (інновації) , “High Quality ” (висока якість), ” Funktionalit?t ” (функціональність), ” Ergonomie ” (ергономіка), – і в результаті система була названа «Кращим продуктом 2013 року» (Bestes Produkt des Jahres 2013). Суть цього, працюючого на електроприводі запатентованого механізму в тому , що «робоча висота» кухні може плавно регулюватися в діапазоні від 85,5 см до 105,5 см у розрахунку на людський зріст від 160 см до 200 см.

Так що, ломота і напруга в спині навряд чи будуть перешкодою для задоволення під час роботи на кухні, звичайно, якщо це Sachsenkuechen.

 

www.sachsenkuechen.de

Завантажити каталоги:

impressionen kuchenjournal 2012

sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen sachsenkuechen

Концепт ТИ Copyright © 2014